Kde se uplatní rezervační systém pro sportoviště

Kde se uplatní rezervační systém pro sportoviště


Na otázku, kde uplatnit rezervační systém Fitness rezervace pro sportoviště, můžete odpovědět docela jednoduše – všude, kde se sportuje, a kde se pohybuje více zájemců o tuto činnost. Mohli bychom si tu některé příklady rezervování sportovišť připomenout:

Tenisové kurty – kdo chce provozovat tenisové kurty pro veřejnost i mimo registrované klubové hráče, což jsou například případy hotelů, soukromých penzionů či horských chat, kde jsou kurty součástí rekreačních aktivit, měl by mít rezervační systém k dispozici pro veřejnost, aby bylo možné nejen včas kurt objednat pro sebe a své přátele, ale také mít neustálý přehled, kolik kurtů je obsazených a zda jsou některé volné. Zde se může uplatnit i poloha kurtů, někomu vyhovuje víc kurt vzdálenější od parkoviště či šaten – na přímém slunci, někdo naopak preferuje kurt v polostínu v sousedství vzrostlých stromů.

tenisový kurt

Golfové hřiště – velmi podobné tenisovým kurtům je i rezervování golfových hřišť. Můžete tu pořádat soukromé turnaje a soutěže, anebo hrát jen tak pro zábavu. Golf je báječná zábava a doporučujeme ji každému milovníku přírody a volného pohybu.

Sportovní haly – toto je velmi častý příklad rezervací sportovišť. Sportovní haly jsou víceúčelová zařízení vhodná například pro míčové sporty, aerobik, kurzy jógy a gymnastiku a může se tu v průběhu týdne prostřídat i několik desítek cvičenců a aktivních sportovců.

golfové hřiště

Posilovny – posilovna se bez rezervačního systému neobejde, jen si představte, že jdete na bench na rovné či šikmé lavici a někdo vás z ní doslova „vyšoupne“, protože tam byl první. Budete se tu dohadovat, kdo má právo si zacvičit? Tomu se raději vyhněte, rezervační systém si pohlídá, abyste nebyli dva zájemci o stejné nářadí ve stejný čas.

Wellness – rezervační systémy jsou využitelné i pro wellness procedury, jako jsou vířivky, bazény, masáže apod.

Previous post Dnes už vzduchoplavcům nezávidím
Next post Práce automechanika