Nejste spokojena se svými vlasy?

Nejste spokojena se svými vlasy?


Když se zeptáte většiny žen ve vašem okolí, nejspíš vám snad všechny řeknou, že se svými vlasy nejsou spokojené. Na vzhled a kvalitu vlasů má velký vliv genetika, ale také životní styl a hlavně péče o vlasy. Málokdo se o svoje vlasy stará tak, aby jim pomohl s růstem nebo s pevností. Ženy si často barví vlasy, a jen minimum z nich si je barví u kadeřnice. Právě neodborným barvením se vlasy ničí opravdu hodně, třepí se, jsou slabé, a často padají.

dlouhé vlasy

Mnoho žen si vlasy zničilo používáním žehličky na vlasy. I když mají ženy rovné vlasy, často si je žehlí, a navíc ještě za mokra, aby dosáhly co nejrovnějšího efektu. To má za následek spálení vlasů po celé délce. Jediná léčba spálených vlasů? Ostříhání a čekání na to, až dorostou. Což samozřejmě není hned, ale je to čekání i na několik let.

Proto je potřeba se o vlasy starat, pokud chcete aby byly hezké, a hlavně zdravé. Pro zdraví vlasů toho můžete udělat hodně. Ideální je užívat doplňky stravy, které posilují vlasy, proto hledejte doplňky s obsahem kolagenu. Vyvarujte se používání nevhodné vlasové kosmetiky. Vybírejte raději kvalitní péči ze salonu, a s výběrem vám nejlépe pomůže vaše kadeřnice, která vaše vlasy zná protože s nimi pracuje.

péče o vlasy

Máte vlasy příliš krátké? Toužíte po tom mít vlasy dlouhé, protože jste přesvědčena že vlasy jsou korunkou krásy? Navštivte prodlužování vlasů v Praze, kde si můžete sen o dlouhých vlasech splnit. Používáme všechny metody, takže si vyberete tu na kterou jste zvyklá a nebo vám doporučíme tu, která je dle našeho názoru pro vás nejlepší. Odejdete od nás s krásně dlouhými vlasy, které si zamilujete na první pohled.

Prodlužování vás neláká?
Nabízíme nejen prodlužování, ale i paruky. Snažíme se klientkám nabídnout všechno pro jejich pocit pohodlí a spokojenosti s jejich vlasy, což je například při nějaké nemoci velice obtížné.

Previous post Podnikání musí vynášet
Next post Někdo si bere půjčky