Kanceláře se musí uklízet pravidelně

Kanceláře se musí uklízet pravidelně


Dokážete si představit kancelář, kde pracuje celkem třináct projektantů a bytových designérů, kteří ke své činnosti potřebují velkoplošné tiskárny a tuny papíru, a kde se uplatní i velká plocha pracovního stolu, kolem něhož se neustále pohybují lidé se svačinou a trousí kolem sebe drobky od rohlíků? Kanceláře, kde je rušný provoz, a kam také často dochází firemní klienti, se velmi rychle zanesou prachem, nečistotami donesenými na podrážkách bot, pojídáním zákusků či obědů od donáškové služby, a samozřejmě i dalšími běžnými činnostmi, jako je příprava kávy, otevírání krabic s objednaným zbožím, převlékání civilního oděvu z venkovního prašného prostředí atp.

úklidová firma

V takových prostorách se musí úklid provádět každý pracovní den, je to vysloveně nutné, protože nečistoty tu způsobují nepěkný vzhled, nedostatečně reprezentativní prostředí a také zápach. Ten se tu snadno rozšíří z nevyneseného odpadkového koše a ze zbytků jídel, která někdo tu a tam odložil na parapet nebo na komodu a zapomněl na ně.

úklidové práce

Úklidová firma se v rámci úklidu kanceláří Modrý žralok stará o čistotu psacích stolů a dalšího nábytku, o čistotu podlahových krytin, oken a dveří, o čistotu toalet, sprchového koutu a kuchyňky či jiných prostor, které jsou součástí firemního vybavení.

Některé úklidové firmy také zajistí alespoň jednou za rok generální úklid, ten je potřebný z toho důvodu, že běžný úklid nepokryje vše, a v prostorách se tím pádem zanechávají stopy nečistot na svítidlech, na okenních rámech, na podlahách v rozích a pod nábytkem, kam je špatný přístup, a také například na obkladačkách v koupelnách a kuchyňkách.

Važme si proto úklidových firem, protože kdyby neexistovaly a zaměstnanci si v kancelářích museli zajišťovat úklid sami, buď by to odbývali a ten nepořádek by byl úděsný, nebo by makali od rána do večera a brzy by buďto zkolabovali, anebo by podali výpověď.

Previous post Nebojte se o sex
Next post Bez telefonu to nejde