Bezkolejnicové zastřešení bazénu přináší velké výhody – Víte, jaké?

Bezkolejnicové zastřešení bazénu přináší velké výhody – Víte, jaké?


Vybíráte zastřešení bazénu? Jistě již víte, jak důležité zastřešení bazénu je. Je ale lepší to kolejnicové nebo bezkolejnicové? Jaké jsou výhody a nevýhody?

Bezkolejnicové zastřešení bazénu přináší velké výhody – Víte, jaké?

Máte bazén na zahradě, který s oblibou využíváte od začátku léta až do doby, kdy sluníčko stále hřeje? Pokud se rozhodnete pro zastřešení bazénu, budete si moci užívat koupání ještě o něco déle. Díky modernímu zastřešení bazénu se nemusíte koupat jen dva nebo tři měsíce ale klidně i půl roku. Voda totiž bude díky zastřešení teplejší, nebude se vypařovat, mnohem jednodušší je pak i samotná údržba bazénové vody a bazén nepředstavuje ani žádné bezpečnostní riziko pro děti nebo zvířata, pokud je zastřešený. Ano, zastřešení bazénu není jen jakýmsi doplňkem, ale má své opodstatnění a vyplatí se tedy do něj investovat. Pak už jen stačí zvolit to správné.

děti v bazénu

Když zastřešení, tak kvalitní a moderní

Hledáte ideální bazén, který bude dostatečně velký a bude i vzhledově skvěle pasovat do vaší zahrady. Možností je dnes mnoho, takže i krásná zahrada plná zeleně může mít bazén, který nebude narušovat klid a harmonii. To stejné platí o jeho zastřešení. Pokud si zakládáte na vzhledu své zahrady, zvolte takové zastřešení, které nikterak nenaruší celkový dojem z vaší milované zahrady, o kterou se tak pečlivě staráte. Bezkolejnicové zastřešení bazénu bumerang.cz vám tohle nabídne. Již podle názvu je patrné, že jde o zastřešení bez kolejnic. Je však zajištěn plynulý posun zastřešení, ubude vám ale plno starostí a celkový dojem bude také stát za to.

žena pracuje u bazénu

Jaké výhody bezkolejnicové zastřešení má?

O kolejnice se dá celkem snadno zakopnout, pokud ale kolejnice na okraji bazénu nejsou, nejen že to vypadá mnohem lépe, nemusíte se už bát, že vy nebo vaše dítě zakopne a stane se tak nepříjemný úraz. V kolejnicích se navíc často usazují nečistoty, takže vám odpadne i nutnost je čistit. Bezkolejnicové zastřešení se pohybuje za pomoci silných a odolných avšak nenápadných silikonových koleček. Výšku zastřešení si můžete zvolit dle svých preferencí.

Důležité je i zmínit to, že zastřešení lze provést u jakéhokoliv typu bazénu nehledě na jeho tvar nebo velikost.

Previous post I bez naspořených peněz může být vaše
Next post Co pro vás znamená betonový plot