Co pro vás znamená betonový plot

Co pro vás znamená betonový plot


Když se potkají dva lidé na ulici a vyměňují si navzájem různé novinky ze života, může přijít řeč i na oplocení pozemku. Jestliže jeden z nich má na zahradě v Pohořelicích betonový plot montazmpc.cz, může tomu druhému sdělit jisté výhody tohoto řešení, poreferovat o nevýhodách a být případně pro něho inspirací k realizaci podobného projektu. Co pro něho betonový plot vlastně může znamenat?

zeď u domu

Nevadí mu cyklostezky – kolem Pohořelic, a samozřejmě nejen tam, vede mnoho cyklistických tras, značených na mapách, a aktivní sportovci se tudy prohánějí bez omezení ve dne, a někdy i v noci. Jestliže vede trasa přímo za vaším domem, budou mít cyklisté vaši zahradu vysloveně jako na talíři. A pokud chcete provozovat na zahradě bazén, a vaše paní se tu svlékne do plavek, jejíž tělo má křivky svůdnější, než Miss World, může se klidně stát, že některý z cyklistů neodolá a vytáhne z brašny zrcadlovku s teleobjektivem. Dnes se dají pořídit i na větší vzdálenost fotografie ve velmi vysokém rozlišení, že jsou na nich vidět třeba i linie otisků prstů na chodidlech ležící ženy u bazénu. Jsou samozřejmě vidět i jiné detaily, a když se pak objeví vaše paní na sociálních sítích, může to ohrozit soukromí celé vaší rodiny.

žena v bazénu

S betonovým plotem se vaše paní může slunit na zahradě třeba zcela nahá, protože žádný cyklista nebude mít šanci zjistit, co se za plotem odehrává. Betonové oplocení lze postavit až do výšky 250 cm a vytvořit tak v některých místech perfektní bariéru proti zvídavým cyklistům, a nejen proti nim. Za vaším domem se mohou procházet i pěší turisté a mít na pozemku své soukromí je pro takové chvíle zásadní. Nikomu nic není do vašeho soukromí a zvláště v dnešní době je třeba dávat si pozor a své soukromí střežit jako oko v hlavě, a to nejen co se týče GDPR a opatření, která mají co do činění s osobními daty na Internetu.

Previous post Bezkolejnicové zastřešení bazénu přináší velké výhody – Víte, jaké?
Next post Stěhování může být hračka